Volgeladen met ideeën, dat is misschien wel de meest passende omschrijving van mijzelf. Als kind was ik al creatief en regelmatig achter de naaimachine te vinden. Lange tijd heb ik niet kunnen en willen kiezen tussen mijn twee grote passies: mode en muziek. Zo maakte ik gedurende mijn mode-opleiding bijvoorbeeld muziek voor modeshows en ontwierp ik tijdens mijn opleiding aan de Hogeschool voor de kunsten te Tilburg de kleding voor artiesten.

De geboorte van zoon Moos verplichte me om me meer te focussen. Om niet meer én muziek te maken, in de mode te werken en les te geven. Hij is de inspiratie geweest voor het opzetten van mijn kledinglijn MIOANDCO in 2013. Een merk dat begon met gewoonweg kleding maken voor Moos, omdat ik de kidsfashion zo hysterisch vond. Maar MIOANDCO ging hard en is inmiddels – met ondersteuning van mijn moeder – uitgegroeid tot een mooi bedrijf met collecties in binnen- en buitenlandse winkels.

In 2014 ging ik ook werken voor het allerleukste meidenmodeprogramma ooit: <Hip voor Nop>.  Als side-kick van Anne-Mar Zwart maakte ik van oude kleding van de deelneemsters nieuwe creaties.

Ik zal altijd bezig zijn met nieuwe uitdagingen - keep you posted! :)

Sanne

 
 
© 2017 - 2020 sanne mus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel