In 2014 startte ik het kinderkledinglabel MIOANDCO. Ik miste de rust in de kidsfashion. Veel van wat ik tegenkwam was hysterisch. Veel teksten, kleuren, designs. Ik begon samen met mijn mam - nog steeds een grote spil in het bedrijf - met kleine collecties. Samen in de weekenden achter de naaimachine om aan de orders via de site te voldoen.  

Inmiddels is MIOANDCO een heus bedrijf en ontwerp ik samen met een team - en nog steeds ondersteund door mijn moeder - de collecties. De kleding ligt niet alleen in Nederlandse winkels, maar ook in België, Duitsland, Polen, Zuid-Afrika, Singapore en Japan!

MIOANDCO staat voor rust, eenvoud en kracht. Voor comfortabele stoffen en aardse en pasteltinten. Geen collecties die heel erg gekoppeld zijn aan de huidige mode of een bepaald seizoen. Dat is zo vluchtig, ik wil goede items die langer te dragen zijn.

Ik probeer in mijn collecties rust te creëren in de drukte en vluchtigheid die vandaag de dag heerst. Zodat je niet alleen een toffe jas, jurk of broek ziet, maar ook nog die mooie kinderkoppies.

De kleding van MIOANDCO wordt eerlijk geproduceerd.

 

   

 

© 2017 - 2020 sanne mus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel